iPhone 5 skal

iPhone 5 skal

Är du ägare av en iPhone 5 och i behov av ett nytt skal? Räds icke, chanserna att du ska finna något som du verkligen gillar är stora! Det finns många bra butiker som säljer iPhone 5 skal online, allt från fashionabla marmorskal till mer barnvänliga varianter. Nedan kikar vi på ett urval av våra favoriter!

Först ut är de vackra marmorskalen som verkligen ökat i popularitet de senaste åren. På Kjell & Co kan du välja mellan elfenbensvit eller midnattsnattsvart till ett riktigt bra pris. Det hårda skalet skyddar telefonens känsliga yta utan att försvåra användningen av knapparna för ljudinställning, laddning och hörlursuttag. Om trender är viktigt för dig, välj en iPhone 5 skal marmor!

Är du mer praktiskt lagd kanske du ska välja en iPhone 5 skal plånbok. Det är precis vad det låter som, ett mobilcase med tillhörande plånbok! Vad sägs om en i konjaksbrunt?

Eller mattsvart läder?

Dessa snygga plånböcker gör plats för din telefon, tre betalkort samt kontanter och/eller kvitton. Produkten är strålningsskyddad för att inte avmagnetisera känsliga betalkort och i samma veva skyddar den även dig från onödig strålning med upp till 86 %*. Dessa mobilplånböcker är gjorda i äkta getskinn och är riktigt slitstarka, båda finns på Coolshop.se!


För de lite mindre finns det mycket roligt att välja på. Gladaste alternativet i kategorin iPhone 5 skal barn hittar du utan tvekan på Teknikmagasinet!

Ett hardcase inuti plånboken skyddar mobilen från stötar och framsidan, vars hölje ger plats för två betalkort, skyddar skärmen från repor i stängt läge.

Om plånboksstilen inte går hem erbjuder Teknikmagasinet ett mer klassiskt skal med minion-tema.

Detta skal är hårt och stöttåligt och pryds av en rad galna minioner. Skalet skyddar från yttre påverkan och kombineras med fördel med ett reptåligt skärmskydd.

*Fastställt av Danish Delta Laboratory

dante