iPhone 6 plus skal

iPhone 6 plus skal

När iPhone 2014 lanserade sin nya modell med större skärm, iPhone 6 Plus, var det många som höjde på ögonbrynen. Apple-fansen hade vant sig vid de mindre varianterna och plötsligt lanserades en telefon som mer liknade en handdator. Tillbehören, så som mobilskal, utvecklade speciellt för modellen var sparsamma till en början och utbudet växte långsamt. Idag, såhär några år senare är iPhone Plus-modellerna välanvända och eftertraktade och tillbehören lika många som för de andra Apple-modellerna.

Design som funktion är viktiga komponenter och när det gäller iPhone 6 plus skal finns det många att välja mellan. Viktigt är att skalet erbjuder skydd för telefonens baksida samt kanter för att minimera risken för skador vid stötar. Dessutom skyddas baksidan från att bli repig, något som kan få telefonens yttre att se onödigt gammalt och slitet ut.

Bland de lite enklare modellerna finns iPhone 6 plus silikonskal som är både enkelt och prisvärt.

Silikonskalet är unikt utformat efter denna Apple-telefon och har därmed en perfekt passform, skalet är greppvänligt vilket förhindrar att den glider ur handen och insidan är gjord av mikrofibrer. Skalet beställer du enklast via Teknikmagasinets hemsida!

Ett skal med lite mer design är de snygga marmorskalen och dessa har varit populära under en längre tid. Med dess snygga, spräckliga stenmotiv och lyxiga framtoning fångar den betraktarens uppmärksamhet. Skalen är hårda och stabila för att skydda telefonen på bästa sätt och har enkel access till portarna. Med ett iPhone 6 plus skal marmor (Länk – Produkt saknas i angivna butiker) ligger du helt rätt trendmässigt.

Är du ute efter något ännu lyxigare ska du ta dig en titt på populära iPhone 6 plus skal Michael Kors (Länk – Produkt saknas i angivna butiker). Vad sägs om Saffiano-läder och exklusiva detaljer som inte bara ser snyggt ut utan också skyddar din telefon? Du lär inte bli besviken.

dante