iPhone 6s plus skal

iPhone 6s plus skal

Ju större telefon du har, desto mer finns det som kan gå sönder. Det är alltid lika kul när Apple ger oss mer skärm att leka med, men glöm inte att fixa ett skal som skyddar från katastrofer. Nu finns det dessutom allt fler snygga skal på marknaden, i härliga färger eller iPhone 6s plus skal marmor. Många leverantörer säljer också lyxiga designskal och det går bland annat att hitta ett iPhone 6s plus skal Michael Kors. Nedan finner du några snygga och tåliga favoriter till din iPhone 6s plus som vi kan rekommendera med varm hand.

Det finns knappast någon som gör bättre Apple-produkter än Apple själv. Det här skalet är utformat av deras egna tekniker, vilket innebär att det passar din iPhone 6s plus som handen i handsken.

Detta iPhone 6s plus case är gjort av mjukt silikon som ger dig ett bra grepp och samtidigt skyddar telefonens kanter och baksida från stötar, slag och damm. Insidan av skalet är också mjukt vilket innebär att telefonen heller aldrig repas på baksidan.

Du som vill ha något stabilt av hög kvalitet bör satsa på ett skal i äkta läder till din iPhone 6s plus. Detta case från D.Bramante Lynge är designat i Danmark och består av ett skal i hårdplast som fästs på insidan av ett fodral sytt i indiskt läder, som sedan stängs ihop med en magnetnapp.

Skalet rymmer tre kreditkort och även några sedlar – du får med andra ord både skal och plånbok i en hållbar och snygg kombination.

En iPhone är mer än en telefon, det är en accessoar också och det här skalet från Ideal of Sweden gör luren till en riktigt snygg del av din outfit, samtidigt som det skyddar din älskling från att gå sönder.

Skalet som är i hårdplast ger skydd till kanter och baksida och pryds av ett fint mönster med rosa och blå blommor och guldiga detaljer. Givetvis finns hål för kamera, knappar och ingångar så att du enkelt kommer åt allt du behöver.

dante