iPhone 6 skal

iPhone 6 skal

Mönstrat eller enfärgat? Skal eller plånbok? Det finns massor av snygga iPhone 6 skal på marknaden, det är upp till dig att välja och vraka. Nedan kommer några av våra favoriter som förutom att vara snygga, också är riktigt praktiska!

Ett av de snyggaste iPhone 6-skalen som finns på marknaden just nu är utan tvekan Native Union Clic Marble, skalet som integrerat äkta marmor med glasfiberfilm.

Designen är slimmad och passformen mer än perfekt. Till ett riktigt bra pris får du ett unikt skydd för din telefon där marmorutseendet inte bara är av estetisk funktion utan verkligen skyddar den ömtåliga telefonen. Ett av dessa iPhone 6 skal marmor hittar du hos NetOnNet.se.

Är du ute efter något som blandar det praktiska med design är kanske ett iPhone 6 skal läder ett alternativ. Detta snygga röda läderfodral skyddar din telefons baksida och sidor från åverkan samtidigt som det har ett riktigt läckert utseende.

Lädret är specialgarvat och unikt anpassat till just iPhone 6 och iPhone 6s. Caset finns i flera snygga färger men favoriten är helt klart den nedan! Du hittar ditt exemplar samt andra färger på NetOnNet.se.

Vill du kunna förvara både betalkort och sedlar tillsammans med din telefon ska du sikta på en iPhone 6 skal plånbok. Plånboksfodralen kombinerar det skyddande iPhone skalet med hållare för kreditkort och blir därmed en smidig lösning som gör att du endast behöver ta med en sak när du ska ut. Det finns flera bra cases av denna variant, bland annat den snygga Muvit Magnet Wallet.

Det eleganta caset är gjort av konstläder och har ett avtagbart skal på insidan som fästs via magnet. Det finns också utrymme för hela sex stycken betalkort inklusive ficka för kontanter. Genom den multifunktionella designen kan plånbokscaset också användas som fotoställ. Du beställer detta enkelt i webbshopen på Spelbutiken.se.

dante