iPhone 8 skal

iPhone 8 skal

Här ger vi en guide till några av de populäraste iPhone 8-skalen just nu. Tack vare att storleken är identisk med iPhone 7 passar skalen för båda modellerna, helt klart ett plus sett ur konsumentens synvinkel! Har du redan ett skal du trivs med kan du återanvända det men söker du något nytt och fräscht, bör du kolla våra tips nedan!

En basic modell för den som söker iPhone 8 skal Apple är Apple Silicon Back Cover Case . Apple själva producerar dessa vilket gör att de är skräddarsydda för just den iPhone-modellen skalet riktar sig till.

Här har vi ett back cover case vilket innebär att skalet framförallt skyddar baksidan men också kanterna av telefonen tack vare skalets silikonkanter. Insidan är mjuk, beståendes av mikrofibrer och skalets yta gör att den ligger bra och stabilt i handen. Skalet kan behållas på under den trådlösa laddningen utan påverkan. Detta case kommer i flera färger, som exempelvis rosa:

Om du gillar modellen men inte silikon kanske läder passar bättre?

Denna modell är identisk med Silicon Back Cover Case men kommer med en yttersida av europeiskt läder som är motståndskraftig och som med åldern får en snygg patina. Båda modellerna är kompatibla med iPhone 7 och iPhone 8, ger samma goda skydd och går att köpa på spelbutiken.se!

Ett annat ställe att köpa iPhone 8-skal på är Fyndiq, som har flera bra modeller. Lever du ett aktivt liv och vill dokumentera alla ögonblick utan att vara rädd för att telefonen skall ta stryk? Då kanske detta skal är något att fundera över.

Redpepper IP68 håller vattnet borta och är extremt motståndskraftig. Telefonen försluts inuti plasten för att stoppa damm, smuts och väta som annars tränger in och kan förstöra den känsliga tekniken. Skalet är utrustad med ett ytterst reptåligt HD-skärmskydd och antireflekterande PET-glas för kameralinsen, allt i en slimmad förpackning som fortfarande behåller lättheten hos din iPhone. Du hittar skalet på Fyndiq.se.

För den som inte planerar att bestiga Mount Everest med telefonen är kanske denna enklare variant ett fullgott alternativ.

Denna hybridversion kombinerar förvaring och skydd av telefonen samtidigt som den ger plats för ett betalkort. Skalet är gjort av beständig TPU-plast och skyddar iPhonens baksida och kanter. Snyggt, smart och enkelt! Återfinns på Fyndiq.se.

Ett av de trendigaste mönstren just nu är marmor och på Fyndiq.se hittar du detta snygga skal i röd ton. Skalet skyddar effektivt iPhonen mot repor, är greppvänlig och dessutom riktigt snygg. Finns även i färgen White Matt Marble.

Vill du hellre ha något mer stilrent för din iPhone 8? Ta en titt på dessa snygga fodral i Dzgogo Lava Serien.

Dessa snygga mobilskal är gjorda av konstläder och hållbar plast och bäddar in telefonens baksida i ett enkelt men motståndskraftigt skydd. Designen med lyxiga gulddetaljer och korsstruktur har gjort att det är ett populärt tillbehör till iPhonen. Söker du iPhone 8 skal samma som 7 är detta ett perfekt val. Finns i färgerna grönt, rött och svart och här kan du hitta iPhone 8 skal Fyndiq.

dante