iPhone 8 plus skal

iPhone 8 plus skal

2017 blev året med total Apple-hysteri. Är du en av de lyckliga ägarna till årets supertelefoner? iPhone 8 är roligare än någonsin och med en plus-skärm har du exakt allt du behöver. Förutom ett riktigt bra skal, så klart. Satsa på lyx och finess med skal ett iPhone 8 plus skal Michael Kors eller gör en stilren telefon stiligare med slimmade, tåliga varianter – här kommer tips på riktigt bra skal för din iPhone 8 plus.

Satsa på funktion och finess i en oslagbar kombination med det här skalet från iZound.

Fodralet, som är gjort av snyggt och tåligt läder, skyddar din iPhone från stötar, repor och smuts och har dessutom utrymme för två kreditkort på baksidan. Trots detta är skalet smidigt utformat och tar ingen onödig plats – medan den sköna läderklädseln ger dig ett stabilt grepp om telefonen.

En bra telefon behöver ett bra skydd och med det här skalet från iZound får du allt du behöver.

Fodralet är smalt utformat för att enkelt rymmas i fickan och har skön textur som gör telefonen mindre hal att hålla i. Inuti finns plats för ditt viktigaste kreditkort så att du slipper bära med dig plånboken, och du kan dessutom enkelt vika skalet till ett ställ, vilket är perfekt när du ska kolla ett klipp på Youtube eller din favoritserie på Netflix.

Låt din iPhone 8 plus behålla sitt stilrena och snygga yttre samtidigt som du skyddar den från smuts, stötar och repor. Det här genomskinliga skalet från Krusell är nästintill obefintligt, då det bara är 0,3 millimeter tunt.

Telefonen blir smidig att använda tack vare den smala designen och det mjuka materialet som omsluter kanter och baksida. Skalet har hål för kamera och viktiga knappar och lämnar öppet för det ikoniska äpplet på baksidan.

Äkta läder funkar i alla lägen, så även när det gäller mobilskal. Detta iPhone 8 plus skal läder från Linocell är nämligen inte bara tåligt och av hög kvalitet, det är snyggt också.

Skalet skyddar din iPhone 8 plus från att bli smutsig, repad och allmänt trasig samtidigt som det lämnar fritt utrymme till kamera, knappar och portar. Den sköna läderkänslan gör att telefonen ligger perfekt i handen utan att det känns klumpigt.

Har du alltid haft iPhone och älskar allt som Apple levererar? Då behöver du ett skal som passar in i temat. Apple producerar inte bara riktigt bra och snygga telefoner, de ligger i framkant även när det gäller tillbehör. Detta iPhone 8 plus skal Apple är speciellt utformat av Apple och håller högsta kvalitet på alla plan.

Skalet är gjort av silikon vilket ger dig ett stabilt och bra grepp samtidigt som telefonen behåller sin smidiga känsla.

Skydda din telefon från allt med ett skal som klarar både vatten och brutala smällar. LifeProof levererar skal som till och med amerikanska militären skulle kunna använda och du som är ordentligt rädd om din iPhone 8 plus bör satsa på detta.

Skalet täcker hela telefonen och skyddar mot stötar, damm och vattendjup upp till två meter. Du kan alltså både tappa den i golvet och ramla i poolen med byxorna på utan att din älskade telefon skadas över huvud taget.

 

dante