iPhone 7 skal

iPhone 7 skal

Det finns massor av bra iPhone 7 skal som både skyddar och bevarar telefonen utan att göra avkall på utseendet. Ett sådant riktigt snyggt och tåligt case är Apple-designade Apple Leather Case, ett iPhone 7 skal Apple. Ett skräddarsytt och stilrent läderskal som skyddar telefonen samtidigt som den ger en känsla av exklusivitet.

Skalet är slimmat och bygger marginellt på höjden och bredden vilket gör att telefonen så gott som behåller sin ursprungliga storlek. En riktigt bra investering för den som vill ha det bästa av två världar. Detta iPhone skal kommer dessutom med ett års garanti och återfinns på Teknikmagasinets hemsida.

För den som söker iPhone 7 skal läder finns många att välja mellan. Läder är slitstarkt och snyggt och inte sällan är de flesta skal av denna typ ganska rejäla. Det finns flera modeller från Teknikmagasinet, som exempelvis detta från d’Bramante Copenhagen?

Plånboksfodralet är handgjort i läder och har plats för både telefon och kreditkort. Fodralet försluts smidigt med en magnet och telefonen är därmed skyddad på alla sidor.

Ett annat väldesignat läderfodral är Xqisit Slim Wallet Selection för iPhone 7, ett liknande fodral som d’Bramante Copenhagen men med ett stort plus. Det är nämligen sytt i veganläder och är därmed ett riktigt bra alternativ för den som inte vill köpa äkta vara. Upphovsmakarna lovar hög kvalitet och för den medvetna konsumenten är detta inte enbart ett bra köp utan också ett ställningstagande. Kika in bilden nedan, köpet gör du på Teknikmagasinet.se

Något som många iPhones utrustas med är så kallade magnetiskt hard case. Hårdplastskalet inuti fodralen förses med magneter som håller telefonen på plats och gör dockningen enkel.
Det är inte svårt att finna iPhone 7 skal magnet och de kommer i alla prisklasser. Ett budgetalternativ är detta enkla mobilcase från märket Linocell  på Kjell & Co som försetts med magneter.

Inner-caset är dessutom uttagbart och skalet är välanpassat för mobiltelefonens olika portar.

I samma prisklass återfinns en annan populär magnetmodell, nämligen Swipe Wallet från Ideal of Sweden.

Också detta case är försett med magneter för en säker och enkel dockning av telefonen samtidigt som framsidan på locket är försett med en svarsfunktion som endast kräver en swipe för att aktiveras. Detta gör att du slipper öppna locket och utsätta telefonen för onödiga påfrestningar. Skalet kan även användas som fotoställ, läs mer och beställ på NetOnNets hemsida.

dante