iPhone X skal

iPhone X skal

iPhone X är det senaste underverket från Apple och en av de kraftfullaste telefonerna någonsin vad gäller processor och neuralt system. Tillsammans med funktioner såsom Face ID och dubbel 12 MP-kamera bäddar det för att bli en storsäljare. Om du är stolt ägare till en av dessa telefoner är det särskilt viktigt att du skaffar ett skal för att skydda den från onödiga konsekvenser. För att hjälpa dig på traven har vi här samlat några av våra favoriter bland iPhone X skal just nu.

Vi börjar med de skalen som är mest basic och detta originalskal är specialdesignat av Apple själva.

Mobilskalet är både funktionellt och snyggt. Det specialgarvade lädret av hög kvalitet ger en exklusiv känsla och en mjukt fodrad insida låter telefonen vila tryggt i caset. Eftersom skalet är anpassat till iPhone X sitter den som gjutet och skyddar från olika typer av yttre påverkan. Används med fördel tillsammans med ett displayskydd, gärna i härdat glas. Du hittar båda dessa på NetOnNet.se.

Ett ytterligare enkelt men välfungerande skal är detta från Krusell Sandby.

Skalet skyddar telefonens baksida och kanter samtidigt som den håller den fräsch och fri från repor. Ytan är greppvänlig och förhindrar att telefonen glider ur handen. Kommer i flera snygga iPhone X färger så som grönt, grå, röd och svart. Köpet genomför du enklast i webbshopen hos Kjell.com!

Snäppet ovanför basic är detta snygga iPhone X fodral i läder, också det exklusivt tillverkat av Apple för just denna modell.

Detta mobilskal är snarare ett fodral som skyddar både fram- och baksida. När locket öppnas startas skärmen automatisk och telefonen kan befinna sig i fodralet under tiden som den laddas. Förutom att den snygga designen passar den stilrena iPhone X perfekt finns också utrymme för både betalkort och kontanter/kvitton. Fodralet hittar du på NetOnNet.se och finns i färgerna taupe och svart.

För ytterligare plats, kolla in denna mobilplånbok i konstläder.

Förutom plats för telefonen finns här utrymme för körkort och/eller bilder samt ett fack med plats för upp till sex betalkort. Caset stängs med ett magnetlås och skyddar därmed iPhonen på både baksida och framsida. Hos Kjell & Co finns detta case i både svart och vitt, vilket föredrar du?

Är telefonen ditt arbetsverktyg? Är du trött på att batteriet är slut redan innan lunchen? Eller är det snarare så att du gärna kollar serier på HBO? Då är detta iPhone X case att föredra.

Zyp iPhone Wireless Power Case kombinerar ett riktigt bra lättviktsskydd med trådlös laddning. Det externa batteripaketet ger upp till en hel laddning till mobilen så oavsett var du är har du möjlighet att ha en fulladdad mobil. Små LED-indikatorer visar när 2500 mAh batteriet kräver uppladdning igen. Zyp iPhone Wireless Power Case kommer inte bara med ett utan två case för att passa inte enbart iPhone X utan även föregångarna iPhone 6, 7 och 8. Produkten är godkänd och utvecklad i samarbete med Apple för att garantera hög kvalitet, hög säkerhet och gjuten design. Köp ditt exemplar på Coolshop.se .

dante