iPhone 7 plus skal

iPhone 7 plus skal

Det är alltid roligt med nya prylar, speciellt när du kan utsmycka dem precis hur du vill med hjälp av snygga skal och tillbehör. Du kan välja precis vilken stil du vill, från Apples egna till lyxiga märken som iPhone 7 plus skal Michael Kors. Dessutom slipper du paniken när telefonen går i golvet – ett bra och tåligt skal håller alla katastrofer borta.

Vill du skydda din telefon och samtidigt ha tillgång till allt? Kör på detta iPhone 7 plus skal magnet från Ideal of Sweden.

Fodralet har en snygg och slimmad plånboksdesign som rymmer fyra kreditkort och stängs enkelt med en magnet. På insidan fäster du din iPhone i ett löstagbart skal i hårdplast, vilket är praktiskt om du bara önskar bära med dig telefonen. På framsidan av fodralet finns även ett fönster så att du alltid ser vad klockan är, eller vem som ringer dig, utan att du behöver öppna skalet.

Håll telefonen fri från smuts, repor och stötar med ett skal som behåller Apples egen finess. Det här skalet från Xqisit är genomskinligt och tunnare än någonsin vilket gör att du nästan glömmer bort att det finns där.

Skalet, som du sätter fast på din iPhone 7 plus med ett klick, har hål för knappar och ingångar och en slipad yta som förbättrar ditt grepp om telefonens baksida rejält.

Har du fler kort än som ryms i plånboken? Satsa på det här skalet till din iPhone 7 plus och slå två flugor i en smäll.

Fodralet är gjort i snyggt konstläder, har plats för hela sex kreditkort och din stora telefon – medan den tåliga designen gör att telefonen klarar sig om olyckan är framme. Plånboken har hål för kamera, alla knappar och ingångar och stängs enkelt med en magnet.

Gör något snyggt ännu snyggare – ge din iPhone 7 plus stilen den förtjänar. Ett tåligt skal är mer än en kompis som räddar din telefon från repor, det kan även bli en del av din outfit.

Detta iPhone 7 plus skal marmor i vitt är ett perfekt alternativ när du vill hålla telefonen borta från smuts och stötar och samtidigt få en snygg touch på luren. Skalet är gjort av mjukplast vilket gör telefonen både skön att hålla i och mindre halkig.

Lita på Apple, de vet vad de håller på med. De levererar inte bara snygga och bra telefoner, de vet också hur du bäst skyddar dem. Det här skalet är designat av deras främsta tekniker och sitter som en smäck på din iPhone 7 plus.

Skalet täcker kanter och baksida och är gjort av äkta läder, vilket innebär att du får både hög kvalitet och en snygg slitning ju längre du använder det. Även insidan av skalet är av mjukt material så att du aldrig behöver vara orolig för repor och smuts på din fina telefon.

dante