iPhone SE skal

iPhone SE skal

Apples uppstickare iPhone SE var en rolig nyhet för många av oss som haft iPhone 5 tidigare och varit nöjda med den. Varför krångla till det med större och större skärm hela tiden? Men så äntligen kom en telefon i samma storlek men med alla nya funktioner – och här hittar du snygga och tåliga skal som passar till.

Less is more, brukar det ju heta och det stämmer även i det här sammanhanget. Du vill skydda din iPhone från repor, stötar och slag men inte ta bort telefonens egna stilrena yta. Det här transparenta skalet i plast från Krusell täcker kanterna, baksidan och sidoknapparna på luren men eftersom det är genomskinligt är det fortfarande Apples snygga detaljer som syns.

Det här transparenta skalet ger dig ett bra skydd samtidigt som du behåller en avskalad och enkel känsla.

Gillar du mönster och roliga detaljer och tycker ibland att din iPhone SE ser lite trist ut? Då måste du kolla in dessa skal i hårdplast från Linocell som har levande baksida.

Skalens utseende ändras alltså när du rör på telefonen, till exempel till delfiner som simmar, hjärnan som hoppar runt eller sand som rinner i ett timglas. Skalen är sköna att hålla i, skyddar från repor och smällar samtidigt som de ger telefonen en personlig och rolig känsla.

Enkelhet och finess funkar alltid när du letar ett skal till iPhone SE. Det här skalet i skön hårdplast skyddar telefonens skärm och baksida från att gå sönder om den tappas i golvet, och har hål för alla knappar och ingångar du behöver.

Skalet har snygg marmorfärg i både svart och vitt, vilket ger din iPhone en stilren och snygg känsla utan att ta över för mycket av den naturliga designen.

Är du en vänsterhänt ägare av en iPhone SE? Då är det här perfekt för dig. TOPPEN SWEDEN levererar nu ett iPhone SE skal läder speciellt utformat för vänsterhänta mobilanvändare.

Yttre delen av fodralet är av äkta läder och rymmer både kreditkort och sedlar och telefonen fästs i ett inre plastskal – som givetvis sitter till vänster. Du kan även använda fodralet för att ställa upp din iPhone SE om du vill kolla på videos utan att behöva hålla i telefonen. Ett perfekt alternativ för den vänsterhänte som söker ett iPhone SE skal plånbok.

Ta fram djuret i dig själv med dessa färgsprakande mobilskal från Linocell.

Dessa skal i hårdplast kommer nämligen i olika djurmönster och skyddar din iPhone SE på både kanter och baksida från smällar och stötar. Välj mellan snöleopard eller savannkänsla och ge din telefon en snygg stil med ett skal som ligger stabilt i handen, tack vare den sköna plasten.

dante