iPhone 6s skal

iPhone 6s skal

Tåliga och snygga skal som skyddar nallen från allt
En iPhone är inte bara en väldigt dyr och rolig leksak, den är rätt snygg också. Det vore därför väldigt trist om den skulle gå sönder första gången du råkar tappa den i golvet. Här listar vi några riktigt tåliga och snygga skal för din iPhone 6s.

Denna iPhone 6s skal plånbok med korthållare från Linocell är perfekt för dig som enkelt vill kunna ha med dig dina kreditkort överallt.

Fodralet rymmer tre kort och är gjort av äkta läder vilket gör det skönt att hålla i. Denna iPhone 6s skal korthållare har öppningar för kamera, knappar och hörlursuttag och själva skalet fästs på insidan med hjälp av magneter, vilket gör att du enkelt kan ta loss det om du bara vill bära med dig telefonen.

Du som dagligen utsätter dig själv och dina prylar för extrema situationer behöver det här skalet från LifeProof, för det klarar verkligen allt.

Med detta skal kan din iPhone 6s överleva två meter under vattenytan, tåla alla former av smuts och damm och den klarar sig utan minsta skråma om du skulle tappa den. Fodralet uppfyller säkerhetskrav ställda av amerikanska försvarsdepartementet, men väger trots detta bara 30 gram vilket innebär att telefonen fortfarande är lätt att bära med sig.

Vem säger att skal behöver vara tråkiga? Det här snygga iPhone 6s skal marmor från Holdit passar perfekt när du vill hotta upp din iPhone 6s.

Ge telefonen en ny look och skydda den från stötar med ett fräscht och enkelt skal i hårdplast som gör att telefonen ligger skönt i handen. Skalet har hål för kamera, knappar och alla ingångar och blir en snygg accessoar du kan bära med dig med stolthet.

Vill du ha ett snyggt och enkelt skal som hjälper dig och din lur när olyckan är framme? Det här skalet från Linocell är i PU-läder, vilket ger telefonen en stilren och stabil känsla samtidigt som det skyddar baksidan och kanterna från stötar, smuts och tapp i golvet. Skalet finns dessutom i flera fina färger för att du ska kunna välja din favorit.

dante